Corvin Technology Park 2

Youtube thumbnail

Videó lejátszása

Corvin Technology Park 2

Az épület a Corvin Technology Park első ütemének méltó folytatása.  A jövőbe mutató irodakomplexum a Corvin-negyed keleti tömbjében, a Nokia Skyparkkal szemben helyezkedik el. A 13 000 négyzetméter bérbeadható területtel rendelkező második ütem szintén a legmodernebb, környezetbarát technológiai megoldásokat vonultatja fel.

A BREEAM tanúsítvánnyal elismert Corvin Technology Park utcai homlokzatát különleges fonatstruktúrával alakították ki. A tömbszerű tömegeket a belső udvaron, a bejárati lobbik felett egy 1000 négyzetméteres üvegfal osztja meg. Az épületegyüttes egy elegáns és látványos teret hoz így létre, kapcsolatot teremtve a Szigony utca és a Corvin Sétány között. Az irodaház kialakítása egyszerre illeszkedik a korábban a sétányon létrejött irodaházakhoz és mutat fel egyedi karaktereket.

Az összesen 27 000 négyzetméteres Corvin Technology Park a digitális korszak elvárásai szerint valósult meg. Az ’A’ kategóriás irodaházat a dolgozók egészségi állapotára és közérzetére pozitív hatást gyakorló szempontok, a WELL Buidling Standard minősítés szerint tervezték és üzemeltetik.

 H-1082 Budapest, Corvin Sétány
Méret: I. ütem: 14 366 m2 GLA, II. ütem: 13 024 m2 GLA

Megközelíthetőség

– Üllői út – Nagykörút kereszteződése, jelentős gépkocsi és tömegközlekedési csomópont
– M3 metró Corvin-negyed, Klinikák állomásai
– 4-es és 6-os villamosjáratok megállója
– a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető főút mentén

Szolgáltatások

– Corvin Plaza (közel 100 üzlettel)
– éttermek, kávézók
– 3 000 m2 alapterületű fitnesz/wellness központ úszómedencével
– gyorsmosoda
– szépségszalonok
– látszerész üzletek
– postahivatal
– bankfiókok és pénzautomaták
– mozi, színház és koncerthelyszínek
– parkosított sétány